Kuinka organisoida ja toteuttaa joukko taistelijoita? Kuinka ryhmänjohtaja määrittelee tavoitteet ja käytettävät protokollat? Kuinka muodostettu ryhmä tai pari eristettyä taistelijaa voi varmistaa sen autonomian ja pysyä ennakoivana, jopa erotettuna johtajistaan ​​ja tukikohdastaan? Löydämme (ja joillekin uudelleen) taistelijan alkeelliset teot suorassa kosketuksessa vihollisen kanssa yksinkertaisen selityksen ja kaavioiden avulla (koordinointi, artikulaatio, refleksitoiminnot, erilaiset komennot ...).

Tämän asiakirjan teknisen näkökohdan ja kaavioiden esittelyn lisäksi, jotka mahdollistavat käden ulottuvilla hyödyllisen "muistion", joka voidaan mukauttaa erilaisiin tilanteisiin, joita saatat kohdata, tämä ote TTA 150: sta (muokannut: Ranskan armeijat) on tarkoitettu täydelliseksi perustaksi taistelijoiden (sotilasta ryhmänjohtajaksi) koulutussuunnitelman laatimiseen, jalkaväen perusasioiden juurruttamiseen ja yleisemmin tietoisuuteen soturin laadusta.
Johdanto-osassa muistutus taistelijan ja hänen johtajansa "velvoitteista" (lainausmerkeissä soturin saavutuksen ja hänen kykynsä päästä loppuun asti on joukko tekijöitä). On mielenkiintoista huomata, että pienessä kappaleessa luetellaan Ranskan Geneven yleissopimusten nojalla ottamat velvoitteet (vaikka sen alueella vallitseva siviiliristiriita ei helposti sovellaisikaan kyseisiä velvoitteita).
Seuraavat kolme lukua osoittavat (ja erottavat) parin "refleksitoiminnot", "alkeisuudet" ja päätehtävät. Tässä osassa (vaatimattomasti) kouluttajat keskittävät koulutussuunnitelman ensimmäiset moduulit, erityisesti:
 • Liiku, aseta itsesi ja käytä aseitasi
 • Navigoi ajassa ja tilassa
 • Tarjota älykkyyttä ja pitää yhteyttä hänen pomoonsa ja tukikohtaansa
 • Suojaa, piilota ja piilota
 • Puolusta itseäsi, varmista piste tai alue
 • Ylitä valot ja pidä palo liikkuvana
Sitten tulevat "hyvät käytännöt" ja perusprotokollat, jotka sallivat joukkueen, ryhmän (ryhmä on joukko joukkoja - 2-4) tai osan komento. Käymme läpi johtajan luontaiset ominaisuudet keskittyen optimaalisen ryhmän yhteen pääpiirteeseen: liikkuvuuteen ja kykyyn olla itsenäinen (taktisen mittakaavan päätöksissä, logistisessa tuessa …). Painopiste on (kaavioilla) ryhmän yhdellä päätehtävistä, partioilla. Kuinka varmistaa miesten liike, miten sitä voidaan muuttaa maan vaatimusten tai vihamielisten elementtien havaitsemisen mukaan, miten varmistaa tehokas ja yksinkertainen komentoketju ...
NRBC: lle tai ilma-aluksille ominaiset erityispiirteet (jotka on kuvattu asiakirjassa) eivät ole oleellisia huolenaiheita muodostuneelle miliisille, jolla ei ole logistisesti eikä kyvykkäästi toimia kansallisen armeijan keinoin. reaktio. Tästä huolimatta tämän asiakirjan suositukset voidaan soveltaa sellaisten tekniikoiden ja kemiallisten tai biologisten alkioiden kautta, joita väistämättä käytetään normaalin romahtamisen yhteydessä: dronit, ruohonjuuritasot, rikkakasvien torjunta-aineet, improvisoidut sytytyspommit ... tämäntyyppisten uhkien huomioon ottaminen. Lisäksi tämäntyyppinen riski muistuttaa keskeisen elementin: vihamielinen on vihamielinen, on välttämätöntä olla aliarvioimatta sinua vastustavaa voimaa.

Logistinen! Olemme jo keskustelleet tämän taistelijan absoluuttisesta, pyhästä graalista, jota ilman mitään ei ole mahdollista. Yleensä korkeammalla tasolla ilmaistuna ja toteutettuna siviilikilpailuun osallistuvan miliisin kokoonpanon on tehtävä siitä "osaston" johtajan - tai muodostetun muodostetun ryhmän - tärkein huolenaihe (itse taistelun jälkeen). arvioi osan volyymiksi. Jokainen toimi on tarkastettava toteutetuista keinoista etukäteen riippuen:
 • Odotettu lähetystyön kesto ennen paluuta tukikohtaan
 • Tehtävän tyyppi - ja siten myös riskipotentiaali
 • Ryhmän kärsimät fyysiset rajoitukset
 • Niistä "mukavuusmarginaaleista", joita on kohtuullista kantaa
 • Ja tietysti lainatun maan luonne
Asiakirjan lopussa on erittäin mielenkiintoinen kaavio: ”matalan intensiteetin” taistelu kriisivaiheessa - joko siviilirauhan jälkeen ja ennen normaalin täydellistä romahtamista, tekninen lähestymistapa etsintään, tarkistuspisteeseen ja valvontaan. Tämän tyyppinen "poliisityö" viittaa meihin eversti Trinquierin ja kapteeni Galulan teoksiin (lukemaan "myöhäisiä" varten lukemaan uudelleen "unohtaneille").
Lyhyesti sanottuna turvallisuus, tiedustelu, logistiikka, puolustus, vyöhykekielto, komentoketju, kyky olla itsenäinen ... Hyvää lukemista!

TTA 150 / EXCERPT NO 4 - PERUSVAIHTEIDEN KOULUTUS - Napsauta lataa

PYSÄYTÄ TURVALLINEN, BE BÉNIS!

Jätä vastaus