Ensimmäinen artikkeli joka yhdistää kolmen ranskalaisen sotilaslääkärin pohdinnat taistelukentän lääketieteen yleisestä järjestämisestä (erityinen kaupunkialueelle), hoitoketjuun, hoitoaikoihin ... On (loogisesti) RETEXin ilmoittama ranskalaisten joukkojen käyttö Tšetšenian ja Irakin konfliktista.

Mitä tarkoittaa antaa lääkäriryhmälle suora yhteys vihollisen kanssa? Mitä koulutusta jalkaväkihenkilöstölle toteuttaa? Mitä määräaikoja on noudatettava tappioiden vähentämiseksi? Kuinka priorisoida verkon kautta tapahtuva viestintä? Kaikki nämä kohdat on käsitelty tiiviisti ja selkeästi, ja ennen kaikkea SOVELLETTAVA kansalaisjoukkojen lääketieteellisen tuen määrittelemiseen.

Tämäntyyppisen toimintamallin käyttöönotto edellyttää:

  • Hyväksyminen, että sinulla on tappioita
  • Koulutusohjelma koko taistelijoiden ketjussa
  • Tarkoittaa voimienne määrää
  • Toimintojen maailmanlaajuinen ja hajautettu organisointi

Toinen artikkeli (tekniikka), joka tarjoaa johdannon leesioballistiikkaan (jotta olisi yksinkertaista, että se kulkee, kun ammus koskettaa ja tunkeutuu kudoksiin). Kuinka pallo käyttäytyy, kun se on piipusta? Mitä tapahtuu tunkeutumisen aikana - ammuksen tyypistä riippuen?

Katsaus fyysisiin lakeihin (ja muuttumattomiin, kunnes syyllisyytensä on todistettu), jotka määrittävät kahden ruumiin (tässä tapauksessa pallon ja kehon) välisen vuorovaikutuksen, sekä joukon visuaalisia elementtejä, jotka asettavat tekijän esittelyn perspektiiviin.

Hyvää käsittelyä!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää opinnäytetyön HTML koodeja ja määreitä: